ponedeljek, 15. avgust 2016

Tenderline Gone With The Wind (Aki) - novi avstrijski prvakGr Ch Tenderline Gone With the Wind (Aki)  je na razstavi CACIB Innsbruck  (Avstrija) v razredu odprti dosegel odličen rezultat exc1/4, CAC, CACIB in BOS, s čimer je osvojil naslov avstrijskega šampiona. To je prvi avstrijski naslov za psarno Tenderline. Čestitke Akiju in Barbari za odličen rezultat!

2 komentarja:

 1. Pozdravljeni, imam uspelo, da imajo kreditne med zlasti v sociaemprunt g ughetto, pogoji so dobro in način vračilo. to je res resnih obrestna mera, je 2.5% letno. če prav tako morate kreditnega, ali posojila med zlasti se obrnite na njih, ki je struktura zlasti kar je v Francija in delovnih 24h / 24 ur. tukaj svoje kontaktne.

  spletna stran: http://sociaemprunt.com/fr/

  mail: contact@sociaemprunt.com

  kontakt whatsapp: +33 630 150 492

  OdgovoriIzbriši
 2. Pozdravljeni, imam uspelo, da imajo kreditne med zlasti v sociaemprunt g ughetto, pogoji so dobro in način vračilo. to je res resnih obrestna mera, je 2.5% letno. če prav tako morate kreditnega, ali posojila med zlasti se obrnite na njih, ki je struktura zlasti kar je v Francija in delovnih 24h / 24 ur. tukaj svoje kontaktne.

  spletna stran: http://sociaemprunt.com/fr/

  mail: contact@sociaemprunt.com

  kontakt whatsapp: +33 630 150 492

  OdgovoriIzbriši