torek, 25. avgust 2009

Mladički so odšli v nove domove


Prvi teden v avgustu so se od nas poslovili vsi mladički in odšli v nove domove.  Hvala vsem novim lastnikom, da ste si za spremljevalce izbrali naše male Tenderlinčke. 
Prva se je poslovila Tia, ki je našla nov dom v Ljubljani pri zelo prijetni družini. Novega doma se je že lepo navadila in bila že na nekaj izletih v gore, saj so vsi navdušeni hribolazci. 

Takoj za njimi so iz okolice Ljubljane prišli po Jalo. Jala pa kot neustrašna navihanka nadaljuje z raziskovanjem na sprehodih, kjer se čas zanjo ustavi. Navdušena in radoživa je nad vsako novo zanimivostjo. Jalo je doma pričakala tudi njihova labradorka Aja.


Čez štiri dni se je od nas poslovil še prisrčni in crkljivi Basso. Bassko je odšel na gorenjski konec, k paru, ki se ukvarja tudi z vzrejo in treningi konjev galoperjev. Basso je po karakterju zelo podoben Bronu, že kot mladič je bil zelo umirjen. Basso se ima odlično v novem domu, menda je postal  pravi vaški fant, zelo uživa med konji, v hlevu v borbi s senom, visoki travi in drugih zanimivostih. Z njima gre čisto povsod in bo res pravi spremljevalec. Doma je zelo priden, srednji šnavcer Blu pa je njegova pasja družba. 

Predzadnja se je od nas poslovila Lisa in odšla čisto na drug konec Slovenije v Solkan. Zelo simpatična in ljubeča družina se je tako poleg 4 mačk povečala še za eno, tokrat pasjo članico. Lisa je zelo pridna v novem domu, tako na sprehodih kot doma. Nekatere muce so še zadržane in jo precej začudeno gledajo, ko jih Lisa vabi k igri.

In tako je zadnjo noč pri nas sam prebil še Art. Bilo mu je zelo hudo in je večino noči prejokal. Art je odšel v idilično okolje pod Pohorje. Štiričlanska družina si je izbrala resnično lepega psa, z fenomenalno barvo in zelo lepo konstitucijo. Pred tremi dnevi smo si ga ogledali in bili zelo pozitivno presenečeni. Najmlajši Lauri se je tako izpolnila dolgoletna želja, zato ima Art pri njej še posebne privilegije.

ZAHVALA
Za zelo lepo in izvirno darilo se zahvaljujemo še Veroniki Klanjšček iz družine, h kateri je odšla Lisa. Naslikala nam je prekrasno sliko na platnu.Ni komentarjev: